“Ik ben in staat orde te brengen in de chaos” Project Management Ondersteuner

“Ik ben in staat orde te brengen in de chaos”

Tijdens mijn studies Commerciële Economie en Business Analytics leerde ik al snel dat een kwalitatieve uitkomst van elk project begint met een duidelijke planning. Mijn kalmte, stressbestendigheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid stellen me in staat om orde te scheppen in chaos. Ik ben enthousiast en neem mensen hier gemakkelijk mee.

Als gedisciplineerde young professional breng ik waardevolle ervaring mee in mijn rol als PMO bij iQibt. Mijn achtergrond in marketingcommunicatie, productmanagement en klantgerichte functies heeft me geleerd klantgerichtheid te combineren met strategisch inzicht, wat me in staat stelt creatieve oplossingen te vinden voor uiteenlopende uitdagingen.

Mijn sterke vaardigheden liggen in het optimaliseren van processen en het analyseren van data. Ik ben ervaren in het gebruik van tools zoals Excel, Power BI, SQL en Python, en weet deze effectief in te zetten om waardevolle inzichten te creëren. Mijn assertieve aanpak, in combinatie met doelgerichtheid en een proactieve houding, zorgt ervoor dat ik snel leer en me moeiteloos aanpas aan nieuwe uitdagingen.